Viva Magenta: hogyan használd sminkelés közben az év színét?

pablo-guerrero-4ai3phmnC8k-unsplash

A Viva Magenta igazi lüktető szín, mely örömöt és optimizmust közvetít, ráadásul önkifejezésre ösztönöz. Kell ennél több, hogy a Pantone skáláján 18-1750 kóddal jelzett színt beépítsük a sminkünkbe? Aligha.

Szokás szerint tavaly decemberben hirdette ki a következő év színét a Pantone Intézet. Az amerikai színszakértők szerint nincs jobb árnyalat az előttünk álló évre, mint a vörös palettáról származó, a bíbortetűből nyert kármin ihlette Viva Magenta, mely a hideg és meleg között egyensúlyoz. A Pantone szerint a 18-1750 kódjelű szín egy olyan szokatlan árnyalat, amit szokatlan időkre terveztek.

2023 trendszíne biztosan megjelenik majd az olyan iparágakban, mint a divat, a szépség, a technológia, a design vagy a lakberendezés. Lássuk, mihez tudunk kezdeni ezzel az egyszerre merész és szellemes színnel kezdeni a sminkelésben!

Viva Magenta (fotó: Pantone)

Szemhéjfesték

Habár a Viva Magenta nem szerepel a klasszikus szemhéjfesték-árnyalatok között, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lehetne megtalálni a helyét a kollekciónkban. Az árnyalat egyik előnye, hogy jóformán bármilyen színnel kombinálható, mivel a hideg vörös, a meleg lila és a mély rózsaszín lenyűgöző keverékéről van szó. A bátrabbak számára remek választás lehet a felső pillasor kihúzására akár tussal vagy szemceruzával.

Pirosító

Eljött az ideje azoknak, akik szeretik a pirosítókat. Az idei év árnyalatánál keresve sem lehet jobbat találni a ragyogó, rózsás arc megvalósításához. Már csak az a kérdés, bevállalós vagy, vagy inkább csak módjával emelnéd ki az arccsontokat az év színével.

Szempillaspirál

Valamennyi színes szempillaspirál kiemeli a benned élő dívát, a Viva Magenta pedig az árnyalatok közül is az egyik legjobb erre a célra. A feltűnő szín biztosan magára vonja a tekinteteket a divatbemutatókon, az utcán vagy egy buliban is. Az ilyen árnyalatú szempillaspirál használata éppen ezért merész módja az önkifejezésnek, de mikor lenne rá jobb alkalom, ha nem 2023-ban?

Ajkak

Az ajkakon viselt Viva Magenta vonzza a tekinteteket, és mindenkit elgondolkodtat, hogy pontosan milyen színt is lát. Jó választás lehet ezért akár egy matt rúzs, vagy egy áttetsző, fényes megoldás is. Bármelyik mellett döntesz végül, készülj fel a kérdésekre, hogy honnan szerezted be ezt az árnyalatot.

Kapcsolat

Kapcsolat

Ha többet szeretnél megtudni a szolgáltatásaimról, vagy időpontot szeretnél foglalni, vedd fel velem a kapcsolatot!