Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy az Ügyfél belép a www.tothritamakeup.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem ügyfele a Szolgáltatónak, illetve felhasználója a weboldalnak.

1.1. A www.tothritamakeup.hu. domain nevű weboldalon található tartalom Tóth Rita e. v. (Szolgáltató) szellemi tulajdona.

1.2. Szolgáltató fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az oldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

1.3. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az oldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

1.4. A www.tothritamakeup.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a kivágott (megcsonkított) részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

1.5. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Szolgáltató követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

1.6. Az itt közölt, megjelenített képek/termékek saját forrásból származnak vagy a képeket/termékeket a tulajdonosai, illetve jogosultjai biztosították a Szolgáltató számára vagy szabadon felhasználható forrásból származnak. A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

1.7. A honlapon megjelenő felhasználói megnyilvánulások (pl. kommentek, vélemények, publikációk, fórum) nem tükrözik a Szolgáltató gondolatait és véleményét.

1.8. A kommentek, vélemények, publikációk, fórum szövegek szerzői a jelen rendelkezések elfogadásával, illetve az oldal látogatásával tudomásul veszik azt, hogy az oldal használatával az ott kifejtett gondolataik azonnal közkinccsé válnak, így nem támaszthatnak szerzői jogi igényeket az általuk írt szövegek felhasználásával kapcsolatosan.

1.9. A www.tothritamakeup.hu oldal tartalma a jelen szerzői jogi nyilatkozat 1.4. pontja alapján teljes jogvédelem alatt áll, azonban ha bármely oldal látogatója, vagy a Szolgáltató ügyfélköre felhasználni vagy átvenni kívánja az ott található tartalmat, az kizárólagosan a Szolgáltató engedélyével és forrásmegjelöléssel teheti.

2023.03.01.

Tóth Rita e. v.